Údarás Foirgníochta le haghaidh Cuardaigh

infographic meaisín meaisín tógála údarás

Bhí mé i mo mhol le fada an lá leas iomlán a bhaint inneall cuardaigh le tamall maith, ach mo thaithí féin le déanaí le Martech tá cur síos macánta ar mo sceitimíní. Ba ghnách liom smaoineamh gurb é SEO an bealach is fearr chun trácht a fhás toisc gur rud é a d’fhéadfá a rialú. Tá sé sin fíor go pointe, ach ní fhéadfaidh sé ach tú a chur chomh fada le méid na gcuardach ar ábhar ar leith. Fuair ​​mé amach go raibh na torthaí gann go minic nuair a shroicheamar na céimeanna is airde. Chaill mé creideamh in uimhreacha cuardaigh áibhéalacha Google agus chaill mé creideamh san iarracht a theastaíonn chun rangú níos fearr a dhéanamh.

An gciallaíonn sé sin go scoireann mé de SEO? Is é an chéad chéim a ghlacfaidh mé le gach custaiméir ná a chinntiú go bhfuil a n-ábhar tógtha ar ardán optamaithe, go gcuirtear a dtéamaí ar bun i gceart, agus go bhfuil na heochairfhocail agus an iomaíocht ar eolas acu. Is é an rud atá déanta agam ná aon iarracht bhreise a dhéanamh agus é a bhrú chun ardú céime seachas barrfheabhsú. Nílim ag caint ar aisnasc ... atá ag cailleadh tarraingt sa tionscal go hionraic. Táim ag caint ar ábhar iontach a chur chun cinn - le nasc nó gan é - trí na meáin agus bealaí sóisialta.

Is féidir le cuideachta na céadta backlinks a chur ar feadh na bliana agus gan í a dhéanamh go céim a thiomáineann aon trácht ábhartha. Mar sin féin, má chuir an chuideachta an méid céanna iarrachtaí i bhfeidhm maidir le hábhar dochreidte a scríobh, an t-ábhar sin a chur chun cinn agus a chur i láthair, táimid ag feiceáil méaduithe dochreidte i líon na gcuairteoirí ábhartha… agus rátaí comhshó ina dhiaidh sin freisin. Ráiteas níos doimhne uaimse ná seo… sílim tá barrfheabhsú inneall cuardaigh ina thionscal atá ag fáil bháis cheana féin. Mura rud ar bith eile, tá a laethanta uimhrithe.

An infographic seo ó Bearta Ingearacha Labhraíonn sé leis na céimeanna a ghlacann gnólachtaí chun údarás suíomhanna a thógáil suas. Mholfainn duit neamhaird a dhéanamh de chuid an innill chuardaigh agus gan ach obair ar ábhar iontach a thógáil agus é a chur chun cinn trí na bealaí a ndéanann siad cur síos orthu údarás tógála... lenár gcuid gan cuardach!

údarás tógála seo

Infographic Margaíochta Idirlín by Bearta Ingearacha.

4 Comments

  1. 1
    • 2

      I recently read that less than 30 percent of companies actually have a blog (I think it may even be less). On the other end of the scale, about 70 percent of Fortune companies have a blog. Still tons of room for companies who can write great content to really make a difference in their bottom line.

  2. 3

    I used to write content for a business social network. The tech team wanted more SEO, more keywords (no, it was recent, but I know why you think that), more out of date attempts to fool search engines.

    My plan was to add new content 2-4 times each week, whether it was 300 words or 3000 words didn’t matter — all that mattered is that it was informed, relevant, and engaging. My plan was to put stuff out there that people would want to share. 

    Sad thing is that we were using a proprietary CMS, so we had no blog, any CMS changes I wanted were a development issue, and the site struggled to get any traction.
    Search Engine Optimization = Good
    Socially Engaged Organizations = Better

    I’m not surprised that so many companies don’t have blogs — their tech people are still living for search and fooling Google, when they should be looking at social as a way to engage their customers and clients.

Cad é do bharúil?

Úsáideann an suíomh seo Akismet chun spam a laghdú. Foghlaim conas a dhéantar próiseáil ar do chuid tráchta.