#Atomicchat: Ábhar a Ghineann Úsáideoir

Depositphotos 7636349 s

Má tá tú lean mé ar Twitter, bhí seisiún comhrá iontach againn leis na daoine ag Atomic Reach ag labhairt faoi Ábhar a Ghineann Úsáideoir (UGC). Seo na buaicphointí agus na príomhbharraí beir leat ó Comhrá Twitter #AtomicChat, arna óstáil gach oíche Luain ag 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Lean @Atomic_Reach do do chuid nuashonruithe margaíochta ábhair go léir!

Gearr le haghaidh ábhar a ghintear ó úsáideoirí, Is é UGC an téarma a úsáidtear chun cur síos a dhéanamh ar aon chineál ábhair cosúil le físeán, blaganna, postanna díospóireachta, íomhánna digiteacha, comhaid fuaime, agus cineálacha eile meán a chruthaigh tomhaltóirí nó úsáideoirí deiridh córais nó seirbhíse ar líne agus atá ar fáil go poiblí do thomhaltóirí agus d'úsáideoirí deiridh daoine eile. Tugtar genemedia tomhaltóra (CGM) ar ábhar a ghineann úsáideoir freisin. Webopedia

Buíochas le Reach Adamhach le haghaidh deis iontach eile!

Ábhar AtomicChat-Úsáideoir-Ginte

Cad é do bharúil?

Úsáideann an suíomh seo Akismet chun spam a laghdú. Foghlaim conas a dhéantar próiseáil ar do chuid tráchta.